Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

#154300565

Eladó Téglalakás

42.6 millió Ft

Budapest, VII. kerület , Damjanics utca
Alapterület:
67 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Infrapanel
3
Összkomfort

7. ker Damjanich utcában eladó egy 67m2-es, 2+1 szobás lakás!

Világos, harmadik emeleti, tágas utcára (Damjanich) néző, fás-eges kilátású két és félszobás, külön konyhás lakás, amit sok módon lehetne átalakítani.

Lakás: állapota a felújítandó és a közepes állapotú között van. Lehet is lakni itt, de határozottan ráfér egy alapos felújítás, bár a faparketta nagyon jó állapotban van. Az alaprajz sok átalakítási lehetőséget enged, onnan kezdve, hogy két bejérata van a lakásnak, úgyhogy még azt is lehet módosítani. A mostani függő folyosóról nyíló bejáratból egy tágas előszoba nyílik. Az előszobából nyílik a konyha, aminek az ablakként funkcionáló ajtaja a függőfolyosóra néz. Az előszobából nyílik a félszoba, ami ahhoz képest, hogy lichthófos, elég világos. Innen nyílik a vécé és a kádas fürdőszoba, mindkettőnek van szellőzése, ablaka. Az előszobából nyílik a tágas nappali, amiből a nagy hálószoba nyílik, ami azonban megközelíthető a fürdőszobán keresztül is.
Fűtése: elektromos cserépkályha.

Ház: van felújított lift. Hangultaos, függőfolyosós jó állapotú az épület.

Környék: A Városliget 3 perc sétára van, az épület közvetlen közelében trendi pékség, hangulatos olasz bolt található, de van természetesen mindenféle üzlet, ami csak kellhet. Troli (70, 74), busz (30, 30A) megállók a közvetlen közelben találhatók, kisföldalatti, más járatok (5, 7, 110, 112, 133E) kisebb sétával érhetőek el. Kedves, kellemes környék.

Hétvégén is hívhat!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás