Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület

#154300514

Eladó Téglalakás

29.4 millió Ft

Budapest, VIII. kerület Józsefváros – Népszínháznegyed
Alapterület:
47 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Utcára

FELÚJÍTOTT, hangulatos, NAPFÉNYES lakás.

Eladó a 8. kerületben, Kun utcában, 3 percre a 4-es METRO megállójától egy 47 m2-es, 1+1 szoba + hallos 3. emeleti, FELÚJÍTOTT, hangulatos, NAPFÉNYES lakás. 

Az épület külső-belső homlokzata SZÉP, elektormos hálózata felújított. A háznak megtakarítása van. A lakóközösség KULTÚRÁLT, barátságos és CSENDES! 

Megvalósult FELÚJÍTÁSOK a lakásban: fürdőszoba és konyha burkolatok, konyhabútor, szaniterek, vízvezeték csere, VILLANY vezeték cseréje, ablakok részleges cseréje. 

A szoba GALÉRIÁZOTT (területe plusz 6 m2 nincs bele számítva 47 négyzetméterbe). Belmagasság: 3,4 méter, galérián 1,3 méter. A JÓ IZLÉSSEL berendezett VILÁGOS lakás ideális otthon lehet fiataloknak. A konyhában található konyhaszekrény a beépített elektromos eszközökkel hűtő, sütő és főzőlap, mosogatógép a vételár részét képezi. 

Fűtése klímával történik. ALACSONY FENNTARTÁSÚ, közös költség 13.000.- forint/hó (mely tartalmaz korlátlan vízfogyasztást, felújítási alapot és szemét díjat - átlag rezsi az említett közös költséggel együtt 30.000 Ft /hó. 

Nagyon könnyen kiadható! 

A közelben minden megtalálható piac, üzlethelyiségek, orvosi rendelő, kórház, óvoda, iskola. Az infrastruktúra kiváló: 3 percre a 4-es metró vonala, 10 perc sétára pedig a keleti pályaudvar metróvonalai biztosítják a gyors tömegközlekedést, a háztól egy utcára a 24 es villamos jár. 

A II. János Pál pápa teret a közelmúltban teljesen FELÚJÍTOTTÁK, a ZÁRT, PAROKOSÍTOTT környezet megújult színfolt a környéken! 

Ajánlom a lakást, fiataloknak, BEFEKTETÉSRE is. 

Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon, további kérdéseivel szívesen állok rendelkezésére

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
WC
Konyha
Hall
Fürdőszoba

Réh Ilona
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése